1975-79: |
učiliště a střední škola společného stravování v Praze Klánovicích |
1988: |
nástup do hotelu Forum Praha |
1993-97: |
člen národního týmu Kuchařů a cukrářů ČR |
1994: |
získání řádu Rytíř mezinárodní Asociace mistrů poradců ve francouzské gastronomii |
1994: |
třítýdenní stáž ve Francii včetně studijního pobytu ve škole Gastona Lenotra |
1996: |
Kuchař roku 1995 |
1996: |
bronzová a stříbrná medaile z kuchařské olympiády v Berlíně |
1996: |
dvoutýdenní pobyt ve Francii včetně týdenního kurzu u Patrika Pagese |
1997-2000: |
kapitán národního týmu Kuchařů a cukrářů ČR |
1998: |
pozice zástupce šéfkuchaře v hotelu Renaissance Praha |
1999: |
pozice šéfkuchaře v hotelu Renaissance Praha |
2002: |
pozice šéfkuchaře v hotelu Panorama Praha |
2005: |
dvoutýdenní pobyt v John Folse Culinary Institute, Thibodaux, Louisiana |
2006-7: |
lektor Kulinářské akademie |
2008: |
začátek spolupráce při lektorování kurzů fotografování jídla s fotografem Zdeňkem Lhotákem na Institutu digitální fotografie. Foodstylingu se plně věnuji již více než 10 let. |
2009: |
otevření vlastního kuchařského studia Atelier Culinari
|
2010: |
certifikován jako akreditovaný komisař pro mezinárodní soutěže pořádané Světovou asociací kuchařských svazů - WACS |
2011: |
kapitán Juniorského národního týmu kuchařů a cukrářů ČR |